Peste cu legume la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Peste 1-1,5 kg (8 buc medii, oricare doriti)
  • Ceapa alba 3 buc
  • Morcovi 3 buc
  • Rosii 2 buc
  • Ulei floarea soarelui 50 ml
  • Sare 1 lingurite (dupa gust)
  • Piper negru 0,5 lingurite
  • Busuioc uscat 1 lingurite

Mod de preparare

Dupa curatare si spalare, se sareaza pestele pe interior si exterior.

Ceapa se taie fidea, morcovii rondele, rosiile felii groase. Toate se adauga intr-un bol in care adaugati sare, piper, busuioc si ulei.

In tava se aranjeaza uniform legumele peste care se aseaza bucatile de pese taiate in bucati medii. Deasupra se unge cu putin ulei (maioneza) pentru a forma crusta.

Se lasa la cuptor pentru 1-1,5 ore.

Sa aveti pofta!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise