Peste cu legume la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Peste 1-1,5 kg (8 buc medii, oricare doriti)
  • Ceapa alba 3 buc
  • Morcovi 3 buc
  • Rosii 2 buc
  • Ulei floarea soarelui 50 ml
  • Sare 1 lingurite (dupa gust)
  • Piper negru 0,5 lingurite
  • Busuioc uscat 1 lingurite

Mod de preparare

Dupa curatare si spalare, se sareaza pestele pe interior si exterior.

Ceapa se taie fidea, morcovii rondele, rosiile felii groase. Toate se adauga intr-un bol in care adaugati sare, piper, busuioc si ulei.

In tava se aranjeaza uniform legumele peste care se aseaza bucatile de pese taiate in bucati medii. Deasupra se unge cu putin ulei (maioneza) pentru a forma crusta.

Se lasa la cuptor pentru 1-1,5 ore.

Sa aveti pofta!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise