Peste cu vinete si rosii

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 fileuri de peste
  • 1 vanata
  • 4-5 rosii
  • o legatura patrunjel
  • 3linguri ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Fileurile de peste se taie bucati si se pun la prajit in ulei de masline.

Vanata se curata,se taie cubulete si se pune si ea in tigaie,peste peste.

Rosii se spala,se taie bucatele,se pun in tigaie.

E preferabil ca rosii sa fie decojite.Le puteti pune intr-o oala cu apa fiarta pt a le decoji mai usor.

Se condimenteaza cu sare,piper.

Se pune un capac si se lasa sa fiarba in jur de 10-15 minute,amestecand din cand in cand.

La sfarsit se pune patrunjelul,tocat marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise