Peste (fitofag) prajit cu mamaliguta si sos iutar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 bucati peste (fitofag)
  • 100 g faina
  • 100 g faina de porumb
  • sare
  • 150 ml ulei
  • 200 ml apa
  • usturoi
  • 100g iaurt
  • 2 linguri de otet de mire cu miere (vin)

Mod de preparare

Se curata pestele, se taie in bucati mai mari, se pune la scurs, se da apoi cu sare, se tavalaeste in faina si se prajeste in uleiul incins.

Separat se pregateste sosul din usturoi pisat frecat cu ulei si putin otet, la care se adauga iaurt si marar verde tocat.

Se pregateste si mamaliguta din ingredientele de mai sus (faina de porumb, apa, sare dupa gust).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise