peste grecesc

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg crap
  • 1 ceasca ulei
  • patrunjel verde
  • 1 lamaie
  • 2 linguri faina
  • sare

Mod de preparare

Se prajesc in ulei bucatile de peste date prin sare si faina si se aseaza intr-o farfurie adanca. Se limpezeste uleiul ramas de la prajit si se scurge intr-o ceasca. Se mai adauga 1-2 linguri de ulei crud, patrunjel tocat marunt si zeama de lamaie. Se pune totul intr-un castron, se bate bine cu o furculita si se toarna peste peste. Se recomanda ca acest fel de mancare sa se pregateasca din timp, astfel ca pestele sa stea cateva ore in sos, unde din cand in cand bucatelele de peste se intorc pe o parte si pe alta.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise