Peste la cuptor

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 4 felii de peste
  • 5 usturoi
  • 2 linguri de maioneza
  • o legatura de patrunjel
  • o lingura unt
  • o lamiie

Mod de preparare

De multe ori cind luam masa cu sotul in restaurante imi comandam peste la gratar, o minune de bucate! Iar astazi pentru prima data l-am pregatit si eu cu ajutorul unei mici emisiuni de la un post de televiziune francez!

Luam pestele si il curatam (de cap, interiorul si de solzi), dupa ce ie gata il taiem in felii si lasam sa se odihneasca putin. Intre timp pregatim sosul pentru peste. Luam usturoiul si cu cutitul il pisam putin, apoi il taiem felii. Intr-un bol luam maioneza si o amestecam cu patrunjelul maruntat, adaugam usturoiul. Dupa ce am gatit si sosul pentru peste, luam si ungem tava cu putin unt, punem deasupra foaia de copt si asezam pestele, deasupra il dam cu sosul obtinut. Se da la cuptor pentru 15 minute. Cuptorul trebuie sa fie incalzit din timp la 180°C. Se seveste cu legume la fel facute la cuptor sau la aburi! Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise