Peste la cuptor cu garnitura de orez

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingredientele vor fi in stricta conformitate cu cite persoane vom avea la masa, iar condimentele dupa placul fiecaruia.
  • Deci, eu pentru 3 persoane am folosit urmatoarele cantitati de ingrediente:
  • -cca 400 g peste (eu am avut crap)
  • -2 legaturi ceapa verde
  • -1 ceapa mare
  • -2 legaturi patrunjel
  • -4 catei usturoi
  • -sare
  • -piper negru macinat
  • -busuioc uscat
  • -3 frunze de dafin
  • -piper rosu
  • -ulei de floarea soarelui
  • Pentru garnitura de orez, orezul se fierbe in apa cu putina sare si putin unt.

Mod de preparare

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;

2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;

3. Se amesteca toate ingredientele, se stropesc cu ulei si se lasa pentru macar o ora sa se interpatrunda.

4. Se da la cuptor la 200 grade pentru cca 35-40 minute.

5. Se aseaza pestele pe platou si se serveste cu garnitura de orez, alturi de legume.

Pofta buna !!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise