Peste la steamer by copilou

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg peste file
  • 100g mazare
  • 100g ciuperci
  • 150g morcovi
  • 200g cartofi
  • piper
  • sare
  • boia
  • verdeturi a la provence

Mod de preparare

Se spala morcovi, cartofi si ciupercile, apoi se curata.

Morcovi, cartofi si ciupercile se pun in partea de jos, iar in partea de sus se pune pestele si mazarea.

Inainte de a fi asezate in steamer se presara verdeata, sarea, piperul si boiaua. Se tin circa o ora, dupa care pot fi servite.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise