PESTE LA TAVA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg file de peste (puteti folosi de care doriti eu folosesc pangasius, crap sau novac)
  • 2 lamai
  • marar
  • 3 linguri de ulei de masline extravirgin
  • 300 ml apa minerala carbogazoasa

Mod de preparare

Se pun cele trei linguri de ulei de masline in tava si se unge tava, apoi pestele se aseaza in tava, se storc lamaile peste peshte si se presara mararul, apoi punem apa usurel sa nu spalam mararul de pe peste.

Tava se da la cuptor la foc potrivit, pentru 30-45 minute, in functie de cuptorul pe care il aveti. Se serveste cald cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise