Peste macrou in folie

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pesti macrou -cit sa incapa intr-o tava de cuptor.
  • morcov 1-2 bucati (functie de marime)
  • 1 lamaie
  • piper
  • sare
  • usturoi (cite un catel pentru fiecare peste

Mod de preparare

se curata si se spala foarte bine pestele, de sange, in dreptul coloanei, pe interior, cu unghia, acolo ramane cel mai mult sange...

In burta, se introduce, cite o feliuta de morcov (circa 2 mm grosime), cite o felie de lamaie, taiata in doua (doua jumatati), catelul de usturoi, taiat in feliute subtiri. Se inchide in folie de aluminiu, astfel incit, sa nu se scurga zeama din el (inchiderea sa fie deasupra), se aseaza in tava, si se introduce in cuptorul deja incins in prealabil. In circa 40 de minute, e gata (depinde de cuptorul fiecaruia...).se poate servi cu cartofi natur cu patrunjel si un bot de unt s-au cu un sos de iaurt in care se adauga castraveti marunt taiati

Pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise