Peste marinat

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Puteti folosi caras,crap,guvide,hanus etc.
  • Pentru marinata
  • o parte otet si doua parti apa ,doua-trei linguri zahar, o lingura sare, piper boabe, foi dafin

Mod de preparare

Se curata pestele de intestine, se indeparteaza capul, se taie in felii de grosimea unui deget, se prajeste in ulei si apoi se lasa la racit. Zeama: o parte otet si doua parti apa se pun la fiert impreuna cu doua-trei linguri zahar, o lingura sare, piper boabe, foi dafin si se dau fierb cca 15 minute ,dupa care se lasa la racit. Pestele se aseaza in borcan sau intr-o cratita si se toarna zeama racita peste el. Se lasa la marinat si se serveste peste 4-5 zile.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise