Peste Novac marinat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un novac la 3-4kg
  • 8 catei de usturoi
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • faina pt. prajit
  • sare dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Se prajesc medalioanele de novac date prin faina. Se pune pe foc o craticioara cu 4 linguri de ulei in care se adauga pasta de tomate mestecand permanent pana se amesteca cu uleiul, dupa care se adauga cca 500-600g apa si se lasa sa fioarba 10 min. Pisam usturoiul si il punem in craticioara cu sos si adaugam sare dupa gust.Apoi adaugam si bucatile de peste, lasam totul pe foc cca 10min. Pofta buna

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise