Peste pane

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr peste de diferite mărimi;
  • 2 oua;
  • 50 gr gr faina;
  • sare;
  • piper;
  • ulei pentru prăjit.

Mod de preparare

Se curata bine pestele de intestine și solzi. Se spală și se usucă cu șervetele absorbante.

Se sărează pestele. Se bat cele doua oua intr-un castron, după care se adaugă sare, piper și faina, formându-se o pasta ca cea de clătite. Se trece pestele prin aceasta pasta și se pune la prăjit intr-o tigaie cu uleiul bine încins.

Se prăjește pestele pe ambele parți, după care se așază pe o farfurie cu șervetele de hârtie care sa absoarbă uleiul în exces.

Se serveste cald.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise