Peste pane

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr peste de diferite mărimi;
  • 2 oua;
  • 50 gr gr faina;
  • sare;
  • piper;
  • ulei pentru prăjit.

Mod de preparare

Se curata bine pestele de intestine și solzi. Se spală și se usucă cu șervetele absorbante.

Se sărează pestele. Se bat cele doua oua intr-un castron, după care se adaugă sare, piper și faina, formându-se o pasta ca cea de clătite. Se trece pestele prin aceasta pasta și se pune la prăjit intr-o tigaie cu uleiul bine încins.

Se prăjește pestele pe ambele parți, după care se așază pe o farfurie cu șervetele de hârtie care sa absoarbă uleiul în exces.

Se serveste cald.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise