Peste prajit cu mujdei de usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg peste (crap de dunaresau alt peste)
  • -200 ml ulei
  • -10 catei usturoi
  • -sare
  • -piper
  • -faina de malai.

Mod de preparare

Se spala, curata pestele se taie in marimi potrivite pt prajit Se pudreaza cu sare piper se trece prin faina de malai.

Se asaza in uleiul incins pina cand se rumeneste se intoarce apoi pe cealalta parte.

______________

Se curata usturoiul se zdrobeste si se freaca intens cu sare si piper adaugand incet cateva picaturi de ulei si apa pina ce se face o crema de consistenta maionezei.

Se serveste impreuna cu pestele.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise