Peste prajit cu mujdei de usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1kg peste (crap de dunaresau alt peste)
  • -200 ml ulei
  • -10 catei usturoi
  • -sare
  • -piper
  • -faina de malai.

Mod de preparare

Se spala, curata pestele se taie in marimi potrivite pt prajit Se pudreaza cu sare piper se trece prin faina de malai.

Se asaza in uleiul incins pina cand se rumeneste se intoarce apoi pe cealalta parte.

______________

Se curata usturoiul se zdrobeste si se freaca intens cu sare si piper adaugand incet cateva picaturi de ulei si apa pina ce se face o crema de consistenta maionezei.

Se serveste impreuna cu pestele.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise