Peste proaspat in folie de aluminiu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •frunze patrunjel
  • •frunze telina
  • •frunze leustean
  • •1 morcov taiat in patru longitudinal
  • •1 lamaie
  • •100 ml vin alb
  • •1 usturoi verde mai mare- folositi si frunzele
  • •usturoi uscat- 4 catei mari
  • •ceapa verde – 2 mai mari

Mod de preparare

Se curata pestele si se spala. Intr-un bol puneti frunze patrunjel, telina, leustean, vinul alb, usturoiul verde si ceapa. mai adaugati o lingurita delikat, sare dupa gust si amestecati bine.

Pregatiti folia de aluminiu, puneti pestele in ea, iar in burta lui adaugati cate putin din compozitia preparata in bol, mai puneti cate o feliuta subtire de lamaie, una de morcov si un catel usturoi uscat taiat marunt.

Rulati bine folia de aluminiu, repetati asta cu fiecare peste in parte.

Acum mergeti la gratar si puneti pestele la gatit.

Gustul final este… este… divin!

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise