Piept de curcan cu cartofi la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piept de curcan
  • 6 cartofi
  • ulei de masline
  • 1 pahar vin alb
  • sare
  • piper
  • origano
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Pieptul de curcan se spala,se taie felii si se condimenteaza cu sare,piper,origano si usturoiul taiat felii.Se lasa sa se insaporeasca jumatate de ora.

Cartofii se curata si se taie in 4.Se unge o tava cu ulei de masline in care se pun cartofii taiati,condimentati si se dau la cuptor 20 min.

Se scoate tava de la cuptor si langa cartofi se adauga pieptul de curcan,vinul si putin ulei si se da din nou la cuptor timp de 30 min.Trebuie sa fie suculenta in asa fel in cat pieptul sa nu se usuce.Sa raman fraged.

Pofta mare.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise