Piept de curcan cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Piept de curcan feliat
  • 200 ml smantana
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 lingura mustar
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Feliile de piept se dau cu sare si piper apoi se prajesc pe gratar.O lingura de mustar se amesteca incet cu smantana pusa cite putin. Se condimenteaza si se adauga ciupercile.

Feliile de piept se introduc in sosul format( se poate adauga putin usturoi presat)si se lasa sa fiarba 10-15 minute. Deasupra se presara patrunjel verde tocat, cind este gata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise