Piept de curcan cu morcovi si rosmarin

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • jumatate de piept de curcan
  • 500 ml bere, ulei de masline, sare, piper, 2-3 crengute de rosmarin
  • 3 linguri ulei masline
  • 1 ceapa
  • 4 morcovi
  • 100 g sos de rosii
  • 50 ml vin rosu
  • 1 lingurita miere
  • sare, piper
  • 2 grengute de rosmarin

Mod de preparare

Marinam in bere 1 ora pieptul de curcan.

Il ungem bine cu ulei de masline, il saram si-l piperam. Punem in tava si 2-3 crengute de rosmarin.

Frigem pieptul de curcan in cuptorul incins pana prinde o usoara crusta, apoi reducem temperatura stopindu-l din cind in cand cu sosul din tava.

In paralel pregatim garnitura.

Calim in ulei ceapa taiata marunt, punem morcovii taiati bastonase, sosul de rosii, vinul si mierea. Potrivim de sare si piper. La urma adaugam cele doua crengute de rosmarin si acoperim vasul cu un capac pentru ca sosul sa primeasca aroma.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise