Piept de curcan cu mustar si portocale

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg piept de curcan
  • 500 gr morcov
  • 2 linguri unt topit
  • sare
  • piper
  • 500 ml supa pasare
  • 200 gr smantana
  • 4 crengute de cimbru
  • 6 linguri mustar
  • 4 linguri dulceata de portocale
  • 3 linguri de faina

Mod de preparare

Carnea se spala, se si se taie felii. Morcovii se spala si se taie rondele subtiri. Se prajesc pe rand bucatile de carne in untul incins, se sareaza, se pipereaza se introduc apoi si morcovii si se calesc usor. Se toarna deasupra zeama de carne si se lasa sa fiarba incet, timp de 30 de minute. Se adauga smantana in care s-au amestecat 3 linguri de faina. Se incorporeaza cimbrul tocat marunt, mustarul si dulceata de portocale.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise