piept de pasare cu andive

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g piept de pasare
  • 100 g unt
  • 500 g andive
  • 100 g smantana
  • 10 g sare

Mod de preparare

Pieptul de pasare se taie in felii care se bat foarte usor si se sareaza. Andivele se curata, se spala si se taie in patru pe lungime.

Feliile de piept se trec prin faina si se prajesc pe rand in unt, dupa care s scot si se pun intr-o cratita, se acopera cu un capac si se inabusa.In untul ramas se calesc andivele, iar dupa ce s-au inmuiat, se adauga la piptul de pasare.Se mai adauga smantana, sare si cateva linguri de supa de oase sau de gaina, sau apa si impreuna se mai inabuse 10-20 minute. se serveste pe platou sau farfurie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise