Pieptul de pui se dezoseaza,si se taie bucatele late,se pune sare si piper dupa gust, si se introduce la microunde ,pana se patrunde putin nu sa se rumeneasca. Aproximativ,7-10 minute.
Intre timp noi sfaramama branza cu o furculita si taiem fideluta ardeiasul colorat.
Scoatem pieptul de pui si punem deasupra branzica si ardeiul. Introducem din nou in cuptor 3-4 minute pana capata o culoare aurie branza si ardeiul incepe sa scoata zeama.
Se serveste cu orez,si salata proaspata. Simplu si...o sa vedeti delicios! Reteta am invatat-o intr-un restaurant din Cipru unde am lucrat ca ospatarita. Pofta buna dragi prieteni!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise