Pieptul se prajeste in 2 linguri de ulei incins.Se scoate din tigaie,se sareaza si se asaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se piseaza mirodeniile si se adauga 2 linguri ulei;se unge carnea cu acest amestec si se coace la cuptor 10 minute.
Caisele se spala , se taie jumatati si se scot samburii.Intr-o tigaie,se caramelizeaza mierea cu unt;se adauga caisele si se inabusa.Se stinge cu otet si se da un clocot.Se scoate 1/2 din cantitatea de caise. La restul de caise se adauga sucul de portocale;se paseaza si se pipereaza.Se adauga si restul de caise din tigaie.
Se scoate carnea din cuptor ,se taie felii si se serveste cu sosul de caise si garnitura de orez.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise