Piept de pui cu carnati

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat
  • 12 carnati subtiri si scurti(sau taiati pe jumatate)
  • condimente knorr

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in 4 fileuri cese bat bine cu ciocanul de snitele. Apoi punem cate 3 carnaciori in mijlocul fiecarei bucati de file de piept de pui si rulam. Prindem cu o scobitoare sau legam cu ata. Bagam toate rulourile inpinga Knorr cu condimente pentru pui cu usturoi si punem in cuptorul incins intr-o tava cam 40 de minute maxim. Se servesc calde cu garntura de catofi prajiti si salata de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise