PIEPT DE PUI CU CARTOFI LA DUBLETTA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 buc.piept de pui, sare, piper, condimente pui
  • 5-6 cartofi potriviti ca marime, sare, condimente, suc de rosii, patrunjel verde

Mod de preparare

Pieptii de pui se spala, se portioneaza, se sareaza, se pipereaza si condimenteaza dupa gust si se aseaza in Dubletta, fara grasime(ulei) si se acopera cu capacul de sticla al tigaii.(Eu i-am pus inghetati, deci nu i-am portionat).Din cand in cand se intorc pentru o preparare uniforma.

Cartofii se curata, se taie dupa preferinta, se condimenteaza dupa preferinta si se pun in Dubletta cu capac, fara grasime(ulei), cu putina apa.

Cand sunt aproape gata se pune putin suc de rosii pentru culoare si se mai lasa sa fiarba tot acoperiti.

Se serveste cu patrunjel verde deasupra si cu orice salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise