Piept de pui cu garnitura de cartofi

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pasare
  • condimente
  • sare, piper si condimente ptr. carne de pasare
  • o lamaie
  • 1 kg cartofi noi
  • o legatura patrunjel

Mod de preparare

Se face un mix de condimente din zeama de la lamaie, sare, piper si condimentele ptr. carne de pasare si se unge carnea de pui.

Se pune pieptul de pui si se frige pe ambele parti.

Intr-o oala se pun la fiert cartofii curatati si taiati cubulete.Se adauga un praf de sare.Cand sunt fierti se scot si se aseaza pe farfurie langa pieptul de pui fript.

Peste cartofi se pune patrunjelul tocat.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise