Piept de pui cu costita

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr costita
  • 500 gr piept pui
  • 1 morcov
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin alb
  • patrunjel

Mod de preparare

Morcovul si ceapa taiate cubulete se prajesc in ulei, dupa care se adauga costita felii si pieptul cuburi mari. Dupa 15 minute se adauga vinul alb si se mai lasa la foc mediu inca 20 minute. La final se adauga patrunjelul. Se serveste cald cu mamaliguta. Optional se poate adauga spre final si sos de rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise