Pieptul de pui tăiat în bucăţi potrivite, curăţat de pieliţă îl puneţi intr-un bol curat. Adăugaţi apoi ghimbirul ras (o bucată de vreo 3 cm de ghimbir e suficientă sau o linguriţă de pudră de ghimbir) usturoiul tocat, sucul de la lămâie şi coaja dată pe răzătoarea mică şi mierea de albine. Frecaţi bine carnea cu aceste ingrediente şi lăsaţi puţin, vreo jumătate de oră.
Între timp preîncălziţi cuptorul la 180 grade sau semnul 4.
Puneţi apoi carnea într-o tavă de friptură, vas termorezistent, stropiţi cu ulei de măsline şi daţi la cuptor pentru 30-35 minute sau până se rumeneşte frumos.
Serviţi pieptul de pui cu orez basmati fiert cu puţin unt şi un fir de delikat.
O minunăţie de arome...nu-l rataţi!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise