Piept de pui cu mazare si ceapa

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30g ceapa verde
  • 50g frunze de salata
  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper alb
  • ulei
  • 60g mazare
  • 60ml lapte
  • piure de cartofi
  • nucsoara rasa
  • patrunjel

Mod de preparare

Pieptul se condimenteaza cu sare si piper,apoi se prajeste in ulei.Ceapa taiata bucati mai mari si mazarea se pun la fiert in putina apa cu sare si se da un clocot..Se acopera si se lasa sa se patrunda 5-6 minute.Se scurg legumele si se amesteca cu salata taiata fasii.

Se pun pe un platou pieptul,legumele si piureul de cartofi(cartofii fierti se paseaza si se amesteca cu laptele si nucsoara).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise