Piept de pui cu smantana

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g piept de pui
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie bucati si se pipereaza.

Uleiul se pune intr-o tigaie sa se incalzeasca si se prajesc bine bucatile de piept, pe toate partile.

Cand este gata se adauga smantana si se lasa sa fiarba cateva minute.

La sfarsit se adauga sare daca este nevoie.

Se serveste cu mancare de legume. Eu l-am servit cu mancare de conopida.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise