Piept de pui cu smantana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • piept de pui
  • smantana
  • ceapa
  • maggi granulat
  • piper alb

Mod de preparare

Se caleste putin ceapa,se adauga bucatile de piept se prajesc impreuna si se presara putin maggi granula.Dupa care se toarna smantana si se da deoparte.Se poate condimenta cu piper alb doar pentru a nu strica aspectul cu cel negru.

Se serveste cu ardei iute sau castraveti murati.

Se foloseste smantana cu cel mai redus nivel de grasimi pentru doamnele care se tem de kilogramele in plus.

Este o reteta super consistenta,sanatoasa,buna si pentru copii nostri.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise