PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Piept de pui
  • usturoi
  • piper
  • smantana
  • faina
  • delikat
  • ciuperci conserva
  • cimbru
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pieptul de pui,taiat ca pt snitel se asezoneaza cu usturoi pisat,piper macinat si se lasa cam o jum ora. Dupa aceea se fierbe putin (se pastreaza apa in care a fiert),si apoi se prajeste in ulei.

Se amesteca cu apa in care a fiert,se mai fierbe adaugandu-se smantana amestecata cu 2 linguri de faina,delikat,si la urma ciuperci din conserva.

Se adauga cimbru si patrunjel verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise