piept de pui cu sunca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • rosii
  • unt
  • sunca presata
  • usturoi
  • smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se cresteaza cu cutitul cate un buzunar in pieptii de pui si se umplu cu felii de tomate cu 2/3 din cantitatea de unt cu usturoi.

Fiecare piept de pui se infasoara in cate 2 felii de sunca . Se asaza pieptii de pui intr-o tava , deasupra se presara cu piper. Se tin la cuptor 20-25 min apoi se scot si se mentin la cald. In tava in care s-au fript se adauga smantana si se pune la foc, amestecand pana cand se infierbanta amestecul. Aceasta se toarna cu lingura peste pieptii de pui infasurati in sunca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise