piept de pui cu sunca

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • rosii
  • unt
  • sunca presata
  • usturoi
  • smantana
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se cresteaza cu cutitul cate un buzunar in pieptii de pui si se umplu cu felii de tomate cu 2/3 din cantitatea de unt cu usturoi.

Fiecare piept de pui se infasoara in cate 2 felii de sunca . Se asaza pieptii de pui intr-o tava , deasupra se presara cu piper. Se tin la cuptor 20-25 min apoi se scot si se mentin la cald. In tava in care s-au fript se adauga smantana si se pune la foc, amestecand pana cand se infierbanta amestecul. Aceasta se toarna cu lingura peste pieptii de pui infasurati in sunca.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise