Piept de pui cu sunca si cascaval ( Cordon Bleu )

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc piept de pui
  • 2 felii sunca presata
  • 2 felii cascaval
  • 100 gr faina
  • 100 gr pesmet
  • 1 lingura boia de ardei iute/dulce
  • 2 oua
  • sare( sau Knorr Delikat) si piper
  • ulei de floarea soarelui.

Mod de preparare

1.Dupa ce spalati pieptul de pui, lasati-l sa se scurga foarte bine.Bateti pieptul de pui la fel ca pentru snitele,apoi condimentati-l cu sare si piper.

2.Puneti pe fiecare bucata de carne cate 1-2 felii (depinde de marimea pieptului de pui)de sunca si cascaval,rulati si prindeti cu scobitori.

3.Treceti rulourile prin faina,ou batut si la final prin pesmetul amestecat cu boia de ardei.

4.Incingeti bine uleiul si prajiti rulourile la foc mic pana se rumenesc bine,apoi scoateti-le pe un servet de bucatarie pentru a absoarbe excesul de ulei.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise