Piept de pui cu susan si garnitura de conopida sau broccoli

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g conopida sau broccoli,
  • 4 bucati piept de pui dezosat,
  • sare,
  • piper,
  • 3 linguri de amidon sau zeamil,
  • 5 linguri untdelemn,
  • 1 pachetel seminte de susan (se gasesc in comert),
  • 1/4 apa fiarta cu Vegeta sau Delikat,
  • 5 linguri de maioneaza amestecata cu 1 lingura de mustar.

Mod de preparare

1. Se curata conopida sau broccoli, se spala si se desface in buchetele. Se spala pieptii de pui, se zvanta, se sareaza, se pipereaza, se ung cu o parte din amidon. Se prajesc 8 minute in 3 linguri de untdelemn incins. In ultimul minut, se presara pe pieptii de pui semintele de susan. 2. Se incinge restul de untdelemn si se caleste in el conopida sau broccoli. Se toarna apa fiarta cu Delikat sau Vegeta, sosul de maioneza amestecat cu cealalta parte de amidon si se lasa la fiert, pana ce legumele se inmoaie. Se condimenteaza, se servesc langa pieptii de pui prajit.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise