Piept de pui cu susan si garnitura de conopida sau broccoli

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 300 g conopida sau broccoli,
  • 4 bucati piept de pui dezosat,
  • sare,
  • piper,
  • 3 linguri de amidon sau zeamil,
  • 5 linguri untdelemn,
  • 1 pachetel seminte de susan (se gasesc in comert),
  • 1/4 apa fiarta cu Vegeta sau Delikat,
  • 5 linguri de maioneaza amestecata cu 1 lingura de mustar.

Mod de preparare

1. Se curata conopida sau broccoli, se spala si se desface in buchetele. Se spala pieptii de pui, se zvanta, se sareaza, se pipereaza, se ung cu o parte din amidon. Se prajesc 8 minute in 3 linguri de untdelemn incins. In ultimul minut, se presara pe pieptii de pui semintele de susan. 2. Se incinge restul de untdelemn si se caleste in el conopida sau broccoli. Se toarna apa fiarta cu Delikat sau Vegeta, sosul de maioneza amestecat cu cealalta parte de amidon si se lasa la fiert, pana ce legumele se inmoaie. Se condimenteaza, se servesc langa pieptii de pui prajit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise