Piept de pui cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui subtire
  • sare, piper
  • 1-2 oua
  • faina
  • ulei

Mod de preparare

Se cumpara piept de pui dezosat si taiat felii subtiri ca pt şnitzel. Daca portiile sunt mari se taie in fasii de cca. 3 degete latime. Se presara bucatile cu sare şi piper. Se bat ouale bine. Se pun semintele de susam (se gasesc la pliculete) pe o farfurie intinsa. Se procedeaza la fel şi cu faina. Se dau bucatile de pui mai intai prin faina, apoi oua şi la sfarşit prin susam pe toata portiunea. Se prajesc intr-o tava cu ulei la foc rapid ca nişte şnitzele pana se rumenesc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise