Piept de pui la cuptor

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucăți piept de pui aprox. 700 g,
  • 2 căței de usturoi,
  • 4 linguri unt,
  • 150 g pesmet,
  • 4 linguri parmezan ras,
  • 1 linguriță măghiran uscat,
  • 1 linguriță mărar proaspăt tocat,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.

Mod de preparare

Încingem cuptorul la 200 grade C.

Ungem cu unt o formă termorezistentă.

Restul de unt se topește într-o crăticioară și călim usturoiul tocat fin pentru 10 secunde.

Într-o farfurie adâncă amestecăm pesmetul cu parmezanul, măghiranul și mărarul.

Condimentăm bucățile de piept de pui cu sare și piper.

Ungem carnea cu untul în care am călit usturoiul.

Dăm bucățile de carne prin amestecul de pesmet.

Se pun bucățile de piept de pui în tava termorezistentă și se dă la cuptor pentru 30 minute.

Servim imediat cu garnitura preferată.

Poftă bună!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise