Piept de pui la gratar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • vin alb
  • 3-4 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se face un bait din vin, usturoi pisat impreuna cu sarea si verdeata se adauga si piperul se amesteca baitul.

Pieptul de pui se scoate dupa os si se taie subtire pentru fript, se toarna baitul peste carne cat sa acopere tot si se lasa peste noapte la rece. A doua zi se scoate carnea din frigider si se frige.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise