Piept de pui la gratar cu orez

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g piept de pui
  • 1 ceapa medie
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben/verde
  • 100 g ciuperci
  • 150 g orez
  • sare, piper
  • condimente pentru gratar
  • ulei
  • patrunjel

Mod de preparare

Tocam legumele si le punem la calit in putin ulei. Adaugam apoi ciupercile, lasam inca 10 min sa fiarba dupa care adaugam orezul. Adaugam 3 cani de apa si le lasam sa fiarba. Intre timp taiem pieptul si il condimentam. Punem gratarul la incins cu putin ulei ca sa nu se lipeasca. Le lasam sa se faca pe ambele parti. Cand orezul s-a fiert il condimentam cu sare/piper si adaugam patrunjelul. Se poate servi cu muraturi.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise