Piept de pui marinat cu paprika

Timp pregatire
135 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 piepti de pui taiati in 2,5cm cuburi
  • O lingura otet vin alb
  • 3 catei usturoi taiati marunt
  • Un ardei iute taiat marunt
  • O lingurita paprika dulce
  • 3 linguri ulei masline
  • Sare, piper

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele, adaugati puiul si marinati 2 ore. Incalziti o tigaie si puneti puiul la foc mic pentru 10-15 minute pana se patrunde. Lasati la racit si serviti cu sos picada sau salsa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise