Piept de pui marinat la gratar

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui
  • rosmarin
  • busuioc. menta
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • o lingurita jumate de miere
  • doua linguri de mustar (rozmarinul
  • busuiocul si menta le puteti adauga dupa gust sau \'\'\'dupa ochi\'\' asa cum fac eu...))..)

Mod de preparare

Puneti bucatile de pui intr-un castron, adaugati toate ingredientele ,amestecati bine ,lasati-le la frigider o jumatate de ora apoi le puteti pune pe gratar! este extraordinar de gustos! le puteti servi cu legume fierte(broccoli, morcov, mazare....exista acele pungute cu legume inghetate)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise