Dezosati pieptul de pui si curatati pielea (daca este necesar). Taiati pieptul transversal, perpendicular pe fibra, dar nu pana jos, o data va opriti la 1 cm si a doua oara taiati de tot. Veti obtine niste bucati putin mai maricele. Condimentati si ungeti cu uleiul de masline toate bucatile, amestecandu-le putin cu mana. Bateti fiecare bucata, dar nu prea tare, sa nu rupeti carnea.
Puneti fiecare bucata pe folie de aluminiu si indoiti putin marginile foliei in sus. Asezati-le pe gratarul cu capac cu folia in jos, la foc mediu pentru 7-8 minute.
Ridicati capacul gratarului, puneti pe fiecare bucata de carne cate un varf de cutit de unt, eventual mai condimentati-le cu putin cimbru, acoperiti din nou gratarul si mai lasati-le 3-4 minute la foc mic.
Se servesc cu diferite salate, muraturi, sosuri, mujdei sau garnituri.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise