Piept de pui umplut cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 jumatati de piept de pui
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust si preferinta

Mod de preparare

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare,pentru 15 minute.

Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit.

Dupa ce s-au racit se toaca marunt.

Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele,pana se subtiaza.

Se sareaza si se pipereaza apoi se acopera cu amestecul de ciuperci.Se ruleaza cat de strans posibil.

Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent,se ung cu ulei si se presara cu cimbru uscat.Se mai adauga un pahar de apa si se da la cuptor pana se rumeneste putin.

Se serveste cald sau rece,ca fel principal cu garnitura sau ca aperitiv.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise