Piept de pui umplut cu garnitura de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru pui:
  • 1 piept de pui
  • 1 ardei gras
  • cascaval
  • ciuperci
  • condimente pentru pui
  • Pentru garnitura:
  • maioneza dintr-un ou
  • smantana
  • sare
  • patrunjel verde
  • usturoi
  • ciuperci

Mod de preparare

Se taie pieptul si se bate ca pentru snitele de dimensiuni mari.Se taie ardeiul felii. Se fierb ciupercile si se taie felii. Se aseaza pe bucatile de pui ardeiul, ciupercile, cascaval ras si condiment dupa gust. Se ruleaza carnea de pui si se infasoara in staniol. Se pune ulei la incins si se prajesc rulourile in staniol timp de 30 de minute.

Ciupercile pentru garnitura se pun la fiert, apoi se lasa la racit. Se amesteca maioneza cu smantana, patrunjel verde, usturoi si sare dupa gust. La sfarsit se adauga ciupercile taiate bucati.

Se desfac rulourile din staniol si se taie bucati. Se servesc rulourile impreuna cu cipercile cu maioneza.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise