PIERSICI PE CANAPEA

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 150g zahar
  • 350 faina
  • 150g margarina
  • 100ml lapte
  • 6 piersici mari
  • 2 linguri cu zahar pudra
  • sare

Mod de preparare

Pentru aluat, bate margarina si 50 g zahar cu telul, apoi adauga 1 ou, un praf de sare si lapte. Continua sa bati pana obtii o compozitie cremoasa. Adauga faina usor si fa un aluat mai gros, pe care lasa-l 30 min. Portioneaza-l apoi sub forma de dreptunghiuri, pe care pune-le in tava unsa cu unt si adauga deasupra piersicile decojite si taiate felii. Coace la cuptorul incalzit cam 40 min. Pudreaza-le cu zahar cand sunt gata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise