Pilaf cu carne de gaina si ardei copti

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceapa,
  • 1 gaina de 1,3 kg,
  • 300 g orez, ulei,
  • 1 kg de ardei copti,
  • sare,
  • piper,
  • boia de ardei iute.

Mod de preparare

Pilaful cu carne de gaina si ardei copti este o mincare deosebit de satioasa si gustoasa.

Am taiat ceapa, am calit-o in ulei, am pus carnea, si am lasat-o pina ce si-a schimbat culoarea, am pus sare, piper, boia de ardei iute, am pus apa cit sa acopere carnea si am rasturnat totul in kukta unde a fiert cam 1 ora.

Dupa ce a fiert carnea, am desertat inapoi in cratita si am pus ardeii copti si macinati, a dat un clocot si am pus orezul spalat.

A mai fiert inca 25 de minute, am pus verdeata si am luat de pe foc, cratita raminind acoperita inca o jumatate de ora, timp in care orezul infloreste frumos, absorbind toata zeama.

Poftiti la masa!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise