Carnea se taie in portii, se spala si se opareste, se spala din nou si se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza cu paleta si se adauga zarzavaturile curatate, spalate si taiate sferturi. Se continua fierberea. Orezul se alege de corpuri straine, se spala, se scurge si se fierbe in supa in care a fiert carnea (strecurata). Se adauga, in timpul fierberii, uleiul, piperul boabe, sare, iar cind lichidul a scazut se introduce vasul la cuptor pentru cca 30 minute. Se verifica gustul. La servire se asaza in farfurie portia de carne, apoi orezul modelat în forma polonicului, stropit cu unt topit.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise