Pilaf cu carne

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 1 kg carne
  • 200 ml ulei
  • 200 g ceapa
  • 100 g morcovi
  • 50 g telina
  • 500 g orez
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • dupa gust.

Mod de preparare

Carnea se taie in portii, se spala si se opareste, se spala din nou si se pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza cu paleta si se adauga zarzavaturile curatate, spalate si taiate sferturi. Se continua fierberea. Orezul se alege de corpuri straine, se spala, se scurge si se fierbe in supa in care a fiert carnea (strecurata). Se adauga, in timpul fierberii, uleiul, piperul boabe, sare, iar cind lichidul a scazut se introduce vasul la cuptor pentru cca 30 minute. Se verifica gustul. La servire se asaza in farfurie portia de carne, apoi orezul modelat în forma polonicului, stropit cu unt topit.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise