Pilaf de orez

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ulei de masline (se poate si cu ulei de floarea soarelui)
  • 1 pahar orez
  • o cescuta taitei maruntiti
  • sare

Mod de preparare

Se incinge uleiul se pun taiteii si se lasa pana se rumenesc(se amesteca continuu). Se pune orezul, apa cat sa il acopere si sare dupa gust. Se pune un capac si se mai lasa 10-15min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise