Pinwheels

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 175g unt
  • 300g zahar (eu am pus doar 200g)
  • 1 ou batut
  • 350g faina
  • 25g ciocolata topita si racita
  • coaja rasa de la o portocala/lamaie

Mod de preparare

Se mixeaza bine untul cu zahar,sa adauga oul batut (nu il puneti tot odata,turnati cate putin si amestecati bine).Se incorporeaza faina si se framanta bine (aluatul nu trebuie sa se lipeasca de degete).

Se imparte aluatul in 2. In prima parte puneti ciocolata (topita si racita), iar in a2-a, puneti coaja de portocala.

Intindeti primul aluat pe o suprafata de sticla. Al 2-lea aluat trebuie sa aiba aproximativ aceeasi dimensiune cu primul. Potriviti aluatul unul peste celalat, dupa care rulati strans si dati la frigider pentru 1 ora.

Aluatul se taie felii subtiri. Asezati biscuitii in 2 tavi unse si tapetate cu hartie de copt. Se dau la cuptor pentru 10-12 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise