Pireu de cartofi cu usturoi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g cartofi
  • 50 g unt
  • 1 cana lapte
  • 3 catei de usturoi
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cubulete apoi se pun la fiert cu apa si sare.Sunt fierti atunci cand furculita intra usor in ei.Se rastoarna apa de pe ei si adaugam bucatelele de unt .Mixam bine de tot pina cand cuburile de cartofi se faramiteaza bine, Adaugam usturoiul presat si 1/2 cana cu lapte. Mixam in continuare si adaugam si cealalta jumatate de cana cu lapte.

Pireul acesta cu usturoi se serveste cu fripturi sau cu tocanite.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise