PIURE DE CARTOFI

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi
  • lapte
  • sare
  • margarina

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja, se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa.

Dupa ce sunt fierti, atunci cand cartofii sunt moi (cand se pot zobi), se iau de pe aragaz si li se scurge apa

Ii pisam si peste ei punem putina sare (dupa gust), margarina si lapte (sau putem pune chiar apa de la ei in care s-au fiert).

Se pot folosi ca aperitiv pentru friptura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise