Pizza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 ml apa calduta
  • 25g drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • 3 linguri ulei
  • 400g faina
  • Pentru compozitie:
  • sunca de praga
  • carnati oltenesti
  • sunculita taraneasca
  • pastrama de porc
  • specialitate din piept de pui
  • porumb dulce din conserva
  • ciuperci din conserva
  • pasta de tomate/ketchup
  • cascaval

Mod de preparare

Se dizolva drojdia in apa calduta. Se adauga sarea, zaharul si uleiul. Se adauga faina, se framanta bine si se lasa la crescut 30 min.

Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei. Se unge cu pasta de tomate sau ketchup. Se presara uniform mezelurile taiate cubulete, porumbul si ciupercile. Deasupra se rade cascaval.

Se da la cuptor la foc potrivit 25-30 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise